DAISHICHI SAKE BROUWERIJ DAISHICHI SAKE BROUWERIJ DAISHICHI SAKE BROUWERIJ

FQA

1. In welke talen kan ik vragen stellen?

Wij verzoeken u Engels of Japans te gebruiken wanneer u per email, fax, brief of telefoon contact met ons opneemt.2. Hebt u een importeur in mijn land?

Zie de volgende web-pagina voor een volledige lijst van onze importeurs in het buitenland.3. Ik zie dat uw Japanse site ook een webshop heeft. Kan ik ook uit andere landen dan Japan rechtstreeks bij Daishichi sake bestellen?

Vanwege douanebepalingen en andere beperkingen is het niet mogelijk bestellingen van lokaties buiten Japan in behandeling te nemen.4. Is het mogelijk Daishichi te bezoeken wanneer ik in Japan ben?

Bezoekers zijn welkom bij Daishichi voor een uitleg over onze brouwerij (video) en een proeverij. Echter, om het gevoelige Kimoto-proces te beschermen, is het niet mogelijk bezoekers toe te laten in dat deel van de brouwerij waar de sake feitelijk wordt gebrouwen (we kunnen de betreffende gebouwen alleen van buiten laten zien). Wij verzoeken u ruim van tevoren een afspraak te maken (info@daishichi.com). Op dagen dat Daishichi gesloten is (zaterdag, zondag en Japanse feestdagen, plus andere onregelmatige dagen) zijn bezoeken niet mogelijk. Voor uw eigen comfort is het maximaal aantal bezoekers zes personen.
FAQ

DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.
1-66 Takeda, Nihonmatsu,
Fukushima 964-0902, JAPAN
FAX +81 243-23-0008
E-mail:info@daishichi.com

Uw vragen gesteld in het Engels of Japans zullen wij graag beantwoorden.